(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GAMBAR ] GELONGSOR AIR TERTINGGI DI DUNIA



By  Sic Fallacy     5/06/2012 11:50:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Kamurang fikir gelongsor air di Sunway Lagoon cukup membuatkan kamurang kecut perut? Apakata kamurang cuba yang ini. Ini adalah gelongsor air yang terletak di sebuah taman tema air di Fortaleza, Brazil.

 Dilaporkan, gelongsor air ini adalah yang tertinggi di dunia.

Bagaimana rasanya bila meluncur dari ketinggian 41 meter yang sama tinggi dengan bangunan 14 tingkat dengan kelajuan 104 km/j ?



 
 *Semua gambar boleh dikelik untuk tumbesaran *
 
 Nota: Caner? 
Ada berani?
 *angkat kening*
 
 
 
 
AWWWW.YEAAAHHHHH

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

Rudy Lee said...

#1

GematriA™ said...

@Rudy Lee wakakaka.. kalau lah blog aku mcm #BlogSerius. mau giler cenggini!

cik panadol said...

wahahaha mau naik tangga p atas tu pon wa gigil pale lutut, ini kan pulak nk turun gelongsor tu! wa rasa nyawa wa tak panjang kalo naik benda alah tu....

p/s:-
wa pobia gelongsor hahaha

ASaDa RyutaRo said...

ada kemungkinan tercampak keluar dari gelongsor x? hahahaha.. 104kmj, kalau ada orang menghadang kat bawah, memang boleh hilang nyawa kot. huhu..

GematriA™ said...

@cik panadol wakakaka.. lu nih!! sume mau phobia!! acane?

GematriA™ said...

@ASaDa RyutaRo setakat ni belum ada plak report tercampak keluar dari gelongsor. ahahahaha.

tapi law ada yg menghadang tue.. mmg hilang nyawa. silap2 dgn yg melanggar tue pun habis nyawa. huhuhu

cEro said...

mak aih, tak berasap bontot ke gelungsoq tinggi2?? hehehe


Translate