(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

BANTU POLIS CARI SUSPEK BAKAR KEKASIH DI WANGSA MAJU INI. ( Khidmat Masyarakat Belog GematriA™ )



By  Sic Fallacy     8/16/2012 08:19:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
 Polis meminta kerjasama orang ramai untuk mengesan suspek berhubung kejadian remaja perempuan 16 tahun yang dibakar di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi semalam
( lihat petikan berita dibawah )

Nama: MOHD AMIR BIN MOHD ANUAR
Umur : 18 Tahun


Orang ramai yang mengenali suspek bolehlah menyalurkan maklumat ke Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur ditalian 03- 21460522 samb. 597 atau mana-mana balai Polis yang berhampiran atau melalui Hotline Polis KL (Rakan Cop) di talian 03-21159999 atau SMS POLISKL ke 32728

 

Berita kejadian Gadis Dibakar Kekasih Panas Baran
( sumber: Harian Metro )
Suspek Bakar Muka Kekasihnya Diburu Polis, SILA SHARE!

 Dalam kejadian jam 3.15 pagi itu, mangsa, Nurul Firzanah yang keluar bersama teman lelakinya berusia 19 tahun itu disimbah petrol sebelum dibakar menyebabkan terbakar lebih 25 peratus dari muka hingga ke pusatnya dan dilaporkan kritikal.

Bapa mangsa, Mat Zaki Mat Hussin, 45, berkata, anaknya, Nurul Firzanah yang masih bersekolah dalam tingkatan empat itu pergi ke rumah ibu angkatnya dan selepas tiba di sana, dengan kebenaran ibu angkatnya itu dia keluar untuk berjumpa teman lelakinya dipercayai untuk bersahur.

Menurut Mat Zaki, mereka yang sudah mengenali teman lelaki mangsa dan keluarganya tidak berasa syak untuk membenarkan mereka keluar bersama.

Bagaimanapun, katanya, jam 3 pagi, dia menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali memberitahu Nurul Firzanah dibakar berdekatan Flat Wangsa Sari di kawasan terbabit.

Nota: Bantu polis menangkap mangkuk hayun ni.
Jadilah masyarakat yang bertanggungjawab.

Sebarkan.



END

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

10 comments:

Cik Tyra Lee said...

dekat harian metro ckp mamat ni umur 18 tahun. than that girl belajar sampai tingkatan 2 je..

sumber: http://www.hmetro.com.my/articles/Tulisnotadedahkejadian/Article

Shiety Myra Chubbyra XD said...

err kalau ler dy wat pembedahn plastik camana eh? da jadi cmnie samaada dy jadi pelarian ataw mesti dy nak cover identitiy dy

GematriA™ said...

@ Cik Tyra Lee Huhuhu..
berita ni pun datang dari metro jugak.
tp jgn risau saia akan cari lagi info utk confirm balik.

anyway, thanks sebab bagi link dan sudi komen dalam belog serba mengarut ini

GematriA™ said...

@Shie ahaha..
klu dlm usia gitu memang berabis kecut la menyorok.
tengok la dlm minggu ni, rasanaya adalah yg termakan jerat. ahahaha

Nina said...

nama facebook bf dia ni 'dani tiger' kalau tak silap.
*tengok nama pun dah seram*
hihihi

GematriA™ said...

@Nina tapi tengok gmbar2 dia mcm pondan pun ada. Gay pun ada jgk. Terjelir2 lidah bajet comel lagi. Eeeee..najis najis.

Bob Merley said...

kte bakor je mamat tu. hamjadah punye jantan!!! good work bro!!

GematriA™ said...

@Bob Merley wakakaka.. gile kejam.

Lama x nampak lu bro? Mana hilang?

Gerak Khas said...

Untuk makluman.
Lelaki ini telahpun ditahan polis ketika sedang 'stim' bersama 4 org lagi rakan berjantina perempuan di rumah panjang Setapak Jaya.

Dgr2 akan ada byk pertuduhan yg akan dijatuhkan terhadapnya. Sama2 kita tunggu.

Moga hukuman terhadap lelaki ini setimpal dgn perbuatannya.

GematriA™ said...

@Gerak Khas trimas utk info tersebut


Translate