(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ VIDEO ] IKLAN AIDILFITRI 2012 BERNAS YANG #MANLYTEARS



By  Sic Fallacy     8/14/2012 01:08:00 AM    Categories,,,, 
Assalamualaikum.
Sebelum ini, saia perna memperlihatkan [Video] Filem Pendek Hari Raya Petronas 2012 berjudul " Strangers " yang dikira sebagai yang terbaik. Namun, setelah melihat iklan Aidilfitri terbitan Bernas ini, saia berpendapat, filem pendek mereka paling meninggalkan kesan yang mendalam untuk Aidilfitri tahun 2012.

Saksikan video " The Journey " yang sangat #ManlyTears ini.

 
+ Powered by Youtube +


Nota: Tapi, kenapa semua tajuk iklan raya kali ni dalam bahasa English ja?
#JustAsking









JANJI.DIKETUPATI

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

4 comments:

Shiety Myra Chubbyra XD said...

tepati la sgt hahahhahahahah :P singgah baca entri :D

mai la shout kat blog cheq sama :(
http://st0ryofmine.blogspot.com/2012/08/assalamualaikum-semua.html

RealNS said...

setuju ! NS baru tau sbb officemate bagi tau .

masa tengok tu menagis , rasa nak balik kg skrg jugak !

GematriA™ said...

@Myra Ahahaha..
singgah dh.
baca pun dah.

GematriA™ said...

@RealNS sedih kannn?

Wah, dan2 terus nak balik kampung. melampau sungguh. haha


Translate