(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

GematriA's Blog™ BREAKING NEWS ( edisi September )



By  Sic Fallacy     9/14/2012 03:50:00 AM    Categories,,, 


Assalamualaikum.
Ada yang bertanya kenapa belog mengarut ini di'private'kan, dan juga tiada entry baru. Jawapannya adalah kerana kerja-kerja menaiktaraf belog sedang dijalankan.

Tetapi malangnya, beberapa coding tidak berjaya untuk di'saved'kan.

Jadi, belog ini akan terus dibuka untuk 'public' dan kemungkinan akan mengalami beberapa masalah atau mungkin akan di'private'kan semula beberapa ketika. 

Oh ya, kekeringan idea juga telah menjadi faktor kelewatan proses menaiktaraf belog ini.  Kepada rakan-rakan yang mempunyai idea, sila emailkan ke iamgematria[at]humanoid[dot]net 

Thanks in advance.


-GematriA™

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

8 comments:

cik panadol said...

ooo renovate blog ye...yg ni mmg lain dr sy b42 ni...mcm lari sikit dr imej metal dan hantu2 dl hehe...

GematriA™ said...

@Cik panadol ...pan, ok ke x? klu tak, gua nk tukar lain nih..

cik panadol said...

ur bkn tak ok...ok coz simple...tp mcm tak menunjukkan gem yg dl...yg wa kenal dgn imej horror bagai...yg ni mcm gem yg dah 'tua' haha....

GematriA™ said...

@cik panadol wakakaka..seiring la dgn umur wa, pan. Lgpun wa dh penat la jadi zombi. Wakakaka

Nina said...

sangat rindukan zombi2 yang dulu tu,,

GematriA™ said...

@Nina dah pencen la jadi zombi. Penat jalan slow. hahaha

Fuhhh! Media said...

giler semart bro..

GematriA™ said...

@Fuhhh! Media Miahahaha..


Translate