(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

MISTERBIAWAK EVANS ( MANA HILANGNYA ) JANJIMU?



By  Sic Fallacy     10/13/2012 11:58:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
Lepas satu, satu hal yang dibangkitkan oleh #BBNU1Malaysia sekarang ini.

Akal mereka sentiasa disimpan didalam laci meja bila duduk mengadap laman fakebook.

Masih ingat lagi dengan kisah seorang lelaki yang bernama Johari Pain yang mencabar dirinya mahu mengerat ‘anunya’ sekiranya penerjun Malaysia, mampu memenangi pingat dalam Sukan Olimpik London 2012 beberapa bulan lalu?

Ternyata, Johari Pain kecut perut selepas Pandelela berjaya membawa pulang pingat gangsa dalam acara yang dia sertai.

Johari Pain juga terus senyap sepi tanpa melakukan cabaran yang dia sendiri lontarkan.

Yang terkini, seperti yang dinyatakan oleh rakan blogger melalui email, seorang anak lembu muda yang dikenali sebagai ‘MisterBiawak Evans’ pula melakukan perkara yang lebih kurang sama.

Status ini telah dikemaskini pada malam berlangsungnya perlawanan bola sepak Piala Malaysia antara negeri Selangor dan Kelantan.

*kelik untuk lebih jelas*

MisterBiawak Evans telah memuat naik status yang ‘angkuh’ di laman Fakebook'nya. Katanya, sekiranya negeri Kelantan menang dalam pertembungan dua negeri itu, dia akan serta-merta berbogel di hadapan pusat beli-belah untuk lembu berDSLR terkenal negara, Pavilion, Kuala Lumpur.

“kalau kelantan menang..aku post gambar aku bogel depan pavi !!!!”

Dan ternyata, pertembungan malam itu telah berpihak kepada negeri Kelantan selepas mengetepikan Selangor menerusi agregat 3-0

Persoalan sekarang ini, ke mana hilangnya MisteriBiawak Evans?

Ramai pihak sekarang ini sudah pun mencari individu yang berniat untuk berbogel secara terang-terangan. Hinggakan, ada pihak-pihak tertentu telah pun membuka akaun Facebook meminta si MisterBiawak Evans menunaikan janjinya.



Nota: Mana nak cari dia ni?










STUPIDO

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

6 comments:

Prince of Noob said...

hahaha lawak gila bro, muka pun mcm budak k-pop tak habis sekolah lagi. done follow u bro

GematriA™ said...

@Prince of Noob
Wakakaka.. komen bro mmg lawak2 la.
thanks follow blog mengarut nih.

Nina said...

Ternyata pengaruh geng #BBNU semakin brleluasa,

cEro said...

Hahaha, ni namanya terlajak perahu boleh undur..

Apalagi? Sila laa berbogel depan pavi, wahai si biawak oi..hahaha

GematriA™ said...

@Nina
Shoot 'em all.
Before their all growns up! LULZ

GematriA™ said...

@cEro
Dia ni ada masalah mental kot. tak pun attention seekers. Try tgok fakebook mangkuk ni.


Translate