(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[ GAMBAR ] SAMSUNG GALAXY SIII YANG #LULZ



By  Sic Fallacy     2/22/2013 01:23:00 AM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
#HaiKorunkkkkkk

Tadi siang ada dapat email dari seorang member, pasal ada lelaki p bawa smartphone Samsung Galaxy SIII yang dibelinya ke pusat servis Samsung untuk membaikpulih smartphone tersebut kononnya tidak boleh disambungkan dengan wifi dan beberapa masalah lagi.

Tapi, staf tersebut hanya bilang suru lelaki itu memeriksa semula smartphone miliknya itu. Kenapa? Disini bermula kisah lawaknya.

Memula sa juga kurang perasan. Tapi lepas tu tus gelak gelak sampai keluar air mata. Malas sa mau kasi tau. Kamurang tengok sendiri.
 Heh.












Nampak? 
Kelik la gambar kalau masih tidak jelas!
Wkwkwkwkwkw


Nota: Punyala depan kotak tu tulis besar besar sudah.
Haizzz =.="





ULTIMATE
FACE.PALM

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

♥ CIKZEK ♥ said...

erkkkkkkkkk. kbaiiii. hahahaha

smbotak said...

Dah terkena!

cEro said...

Hahaha, sure malu gila siap bawak pergi kedai Samsung lagi tanya..hahahha

GematriA™ said...

@♥ CIKZEK ♥
Amboii gelak besar tu!

GematriA™ said...

@smbotak
Ehehehe..bahaya skrg. Klu nk beli pun make sure la bli je yg original. Xsalah belanja mahal tp puas hati.

GematriA™ said...

@cEro
Ahahahaha.tak dapat bayangkn muka org tuh

alyaclumsy said...

kesian itu org, kuikuikui


Translate