(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

[VIDEO] DARI @PutewiiAwanii BUAT HUZAIRI YAHYA SEMPENA #COUPLESEMINGGU



By  Sic Fallacy     7/09/2013 02:52:00 PM    Categories,,,, 
Assalamualaikum.
#HaiKorunkkkk

" awak tahu hari ni hari ape? harini hari sabtu..
bermakna harini dah genap seminggu kite coupleee~ "

auuwww..so shilakeeeeeeee~~~~

Anda akan kerugian masa selama 2:40 minit untuk video ini. Harap maklum.
+Powered by Youtube+

Kepada @PutewiiAwanii, ini ada pesanan untuk kau. 
Kau adalah awek yang ke 5, 6, atau 7 kepada Huzairi bin Yahya dan peratusan untuk menjadi 'ex' lepas ni adalah sangat tinggi. Jadi tak usah la kau sibuk nak bercinta setia berjanji sehidop semati segala. Apakata kau belajar dulu kasik pandai, lepas tu kau balas jasa makabah kau. Okeh.

*kelik kasik besar gambar*

Nota: Lagi sembilan bulan kuar video bertajuk: "Harini Kita Dapat Baby" pula.
Wkwkwkwkwkw





#kbai

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

10 comments:

Acik Riotaro said...

yg neh la yg duk kecoh2 skunk??
hoho..smggu couple pn dh jnji mcm2 erk..

GematriA™ said...

@Acik Riotaro
Haah yang ini la. Puas jugak nk cari video dia ni. Dengar2 ada update mohon maaf dia dlm blognya. Nnt la lepas ni cari update lain.

Btw, selamat berpuasa ya.

Nad said...

Kids nowadays. Tak fikir sebelum nak post benda2 macam tu.

GematriA™ said...

@Nad
Ahahaha.. itula kan.

wanie danie said...

belajar baru setaun jagung,da sibuk na beria2 bercinta..cinta mula2 manis la syg oi...lama2,hampas je y kau dapat dik!

cik panadol said...

dem! janji2 sakan...so childish!
konon sweet la tu...kalo wa jd boipren budak ni...lepas ke tgk video ni, terus wa mintak putus!hahaha....

Syida Rasyidah said...

baru td tgk video ni thru fb.. budak ni pandai cakapkan, stok-stok budak bahas ni :)

GematriA™ said...

@wanie danie
Dia dapat dh kot.

GematriA™ said...

@cik panadol
Wkwkwkwkw. Dan apa yg lu mau buat tu balak dia buat dh. Aritu dgr putus. Balak siap xmengaku awek plak tuh.

GematriA™ said...

@Syida Rasyidah
Budak persatuan pidato? Hahaha


Translate