(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

Aku, Exam dan Belog.



By  Sic Fallacy     10/11/2014 04:39:00 PM    Categories,,, 
Assalamualaikum.
#HaiKorunk
Hari ni hari pertama guwa exam. Ada sikit la rasa gabra, tapi macam biasa, hero mana boleh kasi tunjuk ke khalayak, mau jatuh martabat guwa sebagai superhero. Hahaha.
Alhamdulillah, semua bejalan lancar, dan lepas ni guwa tawakkal saja.
Dan esok guwa ada paper lagi.

Okay cukup pasal exam, sekarang guwa ada masalah. Belog guwa sekarang ni, banyak komen dari kawan kawan guwa, bila guwa publishkan je hilang tu apa masalah?

Lagi satu, guwa tengah fikir konsep untuk Chapter 2 belog mengarut ni, apa gaya pun guwa tak berapa nak pasti. Agak agak masih ada kawan kawan kat sini, kirim la idea barang sepam dua. Mana tau idea tu sedap dimakan begitu saja, boleh guwa proceed je idea tu.

Cukup dah la kot, guwa nak membaca buku nih. Duk asyik sangat depan pc ni kang, lain pula jadinya. Heh.


Nota kaki: Korang dah dengar album baru Slipknot?
Hahahahahaha




#Habih

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

No comments:


Translate