(sic)fallacy

2: The [sic]ness Continues
Follow Me

ADA APA DENGAN CINTA 2014



By  Sic Fallacy     11/08/2014 05:03:00 PM    Categories,,,, 
Hoi.
Korang ingat lagi dengan movie ni?Tadi kecoh member guwa bising bising pasal mini drama #AADC2014 ni. Guwa selaku peminat buku tulisan DsumanJaya dan Chairil Anwar, terus mencari di Youtube dan terjumpalah video ni.

Ketika entry ni ditulis, mini drama yang dibikin untuk mempromosi sistem aplikasi social, Line ini telah ditontoni sebanyak 1.3juta kali sudah. Jadi, mari menghabiskan masa selama 10:24 minit korang untuk menonton mini drama yang pernah menjadi fenomena di tahun 2002 dibawah.

Enjoice!

+Powered by Youtube+


Dengan ini, lengkaplah kisah cinta mereka selepas 12 tahun terpisah.
Ecewah!





#Kbai

About Sic Fallacy

Vanilla Android Code Ninja. [CLOCKWORK] Modder. Androidian. DUnified. XDA-University. Photography. CEO.

7 comments:

cik panadol said...


AADC2014 ni memang mengimbau jaman2 muda-mudi dl...semua nak jadi rangga, nak jadi cinta...hahaha pui!

wa sanggup selongkar stor cari cd cerita tu...nk repeat kononnya tp smpi ke ari ni tak jumpe2 gak cd tu... :(

Sic Fallacy said...

Waghkahkahkah..
Org lain nak jd cinta, guwa xheran sgt.. Tp klu lu jadi cinta, mmg 7keturunan guwa gelak xsudah. Ganas2 lu pun sebok nk jadi cinta jgk ke?

cik panadol said...

silakak! hahaha...

ganas2 wa pon dalam hati ade taman meh...wa sbnrnye mempunyai sifat lemah lembut terpuji tinggi yang org lain tak tau...tu psl wa feeling2 ngn jd cinta dl...

wek!!
#meremangbuluroma #rasanakmuntahpujidirisendiri #perempuanmelayuterakhir

Jane said...

penat tggu video ni habes....kejap2 tgok phone daaa hahah

Najib Ariyan said...

Salam kenal dan salam singgah...

SELAMAT TAHUN BARU 2015

semoga tahun mendatang akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... aminnnn

belum pernah tengok lagi cerita tu... nantilah tahun depan tengok kat youtube... hehehehe

Fawzylla Mohd Nor said...

I love AADC :-)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


Translate